Dag 22 Los Angeles – Home

Dinsdag 22 Juni 2016

Helaas onze laatste morgen is aangekomen, we gooien de koffers onderin en dweilen de camper uit. Toilet is schoongespoeld en en de vuilwatertank is leeg. We hadden de camper met een kwart tank gekregen en dat zit er nu ook nog in dus tanken doen we niet meer. Propane is wel niet vol maar daar betalen we de fine dan wel voor, heb daar geen zin meer in. En we gaan op pad, vanaf Long Island is het minder dan een half uurtje naar Cruise America dus dat is wel lekker op zo’n laatste morgen.

Knipsel3Rond 8:30 uur staan we dan ook weer op het terrein van CA, al vrij snel kwam er iemand aanlopen hij keek naar de propane, hij keek naar de benzine tank en that was it! En ik mocht hem volgen naar binnen om de papierhandel af te handelen. Hij keek niet naar schade (hadden we ook niet) hij keek niet of de schuiven en de dop van de vuile tanks open stonden. Dit hebben we nog nooit mee gemaakt, maar een hele fijne snelle manier van inleveren daar houden wij wel van. De taxi stond ook al klaar en we rijden in stijl naar LAX, ook daar kunnen we wel aan wennen.

IMAG0048 (Medium)

 

 

 

IMAG0049 (Medium)

 

 

 

We waren erg vroeg op de luchthaven, we konden de koffers nog niet eens kwijt dan nog maar even roken, rond 10 uur konden we de koffers inchecken. Toen we de rijen boven ons zagen bleek dat security te zijn nou lekker vooruitzicht dus eerst nog maar weer even naar buiten. Rond 11 uur gaan we dan toch maar door Security we hadden ons op alles voorbereid, maar dit sloeg echt alles. Wij stonden in de goeie rij, laptop hoefde niet uit de tas, telefoon moest in de tas? Riem mocht omblijven schoenen mochten aanblijven duh de US was hier toch zo streng in? K9 kwam nog wel even langs, maar uiteraard bleef hij niet stilstaan. Al met al waren we hier dus binnen een 30 min door security, en wandelen rustig naar de gate. Heerlijke stoeltjes uitgezocht, bakkie koffie gehaald en wat te snacken voor in het vliegtuig. Het Boarden begint om 13:05 uur en gaat lekker snel, precies op tijd (13:45) verlaten we de USA. Op de heenweg was ons die extra beenruimte goed bevallen, dus dan wil je graag ook niet voor minder dus ook de terugweg zaten we weer bij de nooduitgang.

IMAG0050 (Medium)

Dan is het toch net even allemaal iets beter uit te houden, het blijft natuurlijk een lange zit maar het is o zo fijn om af en toe die benen gewoon van je af te gooien en op te staan wanneer je wilt. Je niemand langs hoeft te laten gaan en het fijnste van alles dat je voorburen niet ineens een stoel achterover gooien.

Knipsel2

Uiteraard hebben we het geluk 🙂 dat we op de polderbaan landen en dan uiteraard ook nog Gate H tuurlijk 🙂 Eenmaal aangekomen bij de kofferband hoefde we dan ook niet lang meer te wachten en stonden we snel buiten. Hier nog een klein kwartiertje wachten op die mooie blauwe shuttle van van der Valk. Vaak lijkt alles lang te duren maar we raakte dus om 9:00 uur de grond en om 10:35 uur reden we weg bij van der Valk en om 12:05 uur ware we Home Sweet Home.